Petreceri Fantastice
0762266760

Ingeras la taiere mot sau la rupere turta

Animatori Petreceri Copii - Ingeras Turta sau Taiere Mot 

Taierea Motului sau Ruperea Turtei

Este un obicei stravechi care se practica pe toate meleagurile tarii noastre si este un prilej de bucurie pentru intreaga familie. Petreceri Fantastice isi doreste sa fie alaturi de tine si la aceasta minunata ocazie si iti aduce un ingeras care sufla cu dragoste asupra pruncului tau lumina si caldura.

Momentul ingerasului se deschide cu o muzica fermecata menita sa astearna pacea divina in randul invitatilor. Din cartea lui magica ingerasul rosteste un text personalizat cu numele copilasului. Sunt chemati pe rand, sa faca parte din ceremonie, bunicii si nasii. Motul taiat se lipeste cu o picatura de ceara (eventual din lumanarea de la botez sau o lumanare de la Inviere) pe un banut. Ingerasul poate aduce si o cutiuta speciala in care se pastreaza motul copilasului.

Un alt obicei din mosi stramosi este tava cu obiecte care poarta semnificatii bogate legate de viitorul copilasului cum ar fi : seringa, creion, carte, foarfeca, bani etc. Copilasul trebuie sa aleaga trei obiecte. Toate acestea sunt aduse de ingeras si purtate cu mare grija pe o tava pictata manual de un artist plastic.
Momentul se incheie sub simbolul cercului realizat de mainile inlantuite ale invitatilor care aduna pentru prunc intr-o sfera cereasca toata dragostea si toate gandurile bune pentru pruncul sarbatorit ca acestea sa ii calauzeasca pasii in viata.

Petrecei copii la care ingerasul pentru taiere mot sau ruperea turtei ii va picta pe fata pe copilasii prezenti la eveniment, astfel ca cei mici se vor transforma pe rand in zane, super eroi si multe alte personaje de poveste.

Optional pictura pe fata adulti 15 Ron/persoana

Costul acestui serviciu este de 150 ron si dureaza 30 minute.

In locul ingerasului va putem recomanda si ursitoarele la taierea motului sau la rupere turta. Pentru detalii privind ursitoare botez click aici.

Pozele cu invitatii si ingerasul purtator de noroc vor fi o amintire de nepretuit atunci cand impreuna cu copilul tau vei rasfoi albumele de familie...

 

© 2013 Petreceri Fantastice. All rights reserved.